Coach na heftige bevalling

Herken je dit?

 • Je herkent jezelf niet terug
  Op het werk doe je je best om te laten zien dat je er gewoon weer bent. Maar eerlijk? Zelfs een simpel mailtje naar een collega duurt wel een half uur. En pas vroegen ze je mening tijdens de vergadering: normaal een zin afmaken lukte net. Iemand grapte over ‘Wat slaapgebrek wel niet met je doet’, je hebt maar meegelachen. Maar je voelt dat er iets niet klopt, dit ben jij niet!
Coach_nare bevallingservaring_De Ruyter training en coaching
 • En maar door blijven gaan
  De ene keer voel je je gewoon rot, de andere keer meer bang. Iets positiefs zit er niet zo vaak meer tussen. Vanochtend heb je wéér besloten gewoon maar dingen te doen. Wasje draaien, naar de supermarkt, bij een vriendin langs. Die dingen geven afleiding. Maar in werkelijkheid ga je op de automatische piloot óf sleur je jezelf er doorheen. En supersnel zit je toch weer met dat rotgevoel.
 • Je voelt je schuldig
  Je had het zo mooi opgeschreven in je bevalplan, het kon niet mis gaan! Toen het eenmaal zo ver was ging het toch anders: je kon niet van het bed af, onder de douche ging niet, de baby kon niet zo lang op je buik blijven liggen. Je hebt je bevalplan gegeven, waarom hebben ze die dingen niet gedaan? Je vraagt je af waarom je dit hebt laten gebeuren, waarom heb je niet gezegd dat je het anders wilde?
 • Nachtmerries
  Badend in het zweet wordt je wakker – je bent dáár, weer aan het bevallen! Het is zó echt…in je slaap doe je alles overnieuw: je ligt te bevallen, je wil wat zeggen maar ze horen je niet en de weeën gaan maar door.
  Zachtjes loop je naar de badkamer, even wat drinken. Je zet je beker weg en kijkt in de spiegel: bleekjes kijk je jezelf aan. Waarom stopt dit niet?
 • Lijntje? Welk lijntje?
  Je zit op de bank je kindje te voeden. Je kijkt naar hem en denkt ‘Wat doet hij hier?’. Het is bijna te eng om te denken, en toch komt het in je op: ‘Hou ik wel van hem?’ Het voelt alsof er iets mist tussen jullie. Snel duw je de gedachte weg. Dat kan toch niet?
Coach_nare bevallingservaring_De Ruyter
 • Je je weer jezelf voelt. Je jezelf weer herkent en normaal kunt nadenken.
 • Je je blij en ontspannen kan voelen. Je gewoon kan ‘zijn’.
 • Dat beklemmende schuldgevoel over je bevalling, over jezelf, wegzakt.
 • Je weer de regie hebt over wat er in je hoofd gebeurt. Zodat je hoofd jou niet steeds weer meeneemt die bevalling in.
 • Je de band voelt tussen jou en dat kleine wezentje. En je weet: wij horen bij elkaar.

Is het tijd om dit te veranderen?

Dan is mijn traject ‘Weer jezelf zijn na je bevalling’ echt iets voor jou.


Wat krijg je als je het traject ‘Weer jezelf zijn na je bevalling’ volgt?

6 individuele coachsessies van 1 tot 1,5 uur waarin het gaat over jouw bevalling en de behoeften die jij nu hebt.
Geen enkele bevalling en geen enkel mens is hetzelfde, daarom werken we met wat jij precies nodig hebt.

Hand-outs om je thuis te ondersteunen bij het gebruiken van wat je leert in de sessies.

2 meditaties op mp3 om je te helpen ontspannen.

De coachsessies vinden plaats in mijn coachlocatie in Veenendaal.
Wanneer dat je beter past kunnen de sessies ook online plaats vinden.

 • Je herkent jezelf weer terug
  En in die vergadering kun je je mening in één keer verwoorden, zelfs met slaapgebrek!
 • Je hebt geen afleiding meer nodig en uitchecken hoeft ook niet meer. Je kunt gewoon zijn en je aandacht erbij houden. Mét alle gevoelens die je eerder ook had: onbezorgd, blij en soms nog rot – want je wordt hier niet magisch een ’24 uur happy de peppy’ iemand van 😉
 • Je schuldgevoel is weggezakt. Je weet nu dat het niet jouw schuld is dat er weinig van je bevalplan terecht gekomen is.
 • Je hebt meer rust in je hoofd, je kunt je beter concentreren. De nachtmerries over je bevalling nemen af en de film van je bevalling die zich steeds in je hoofd afspeelde heb je uit gezet. Ze zijn simpelweg weg.
 • Je bent je kindje aan het voeden en ineens merk je dat je hart uitgaat naar dat hummeltje in je armen.

De investering voor het traject ‘Weer jezelf zijn na je bevalling’ is €765,-. Betaling in termijnen is mogelijk, dit kan in 3 termijnen van €259,-.

 • Ik heb nog last van mijn vorige bevalling. Nu ben ik 35 weken zwanger van ons tweede kindje en de bevalling komt er weer aan. Heeft dit traject nu nog zin om te doen?

  Ja, het traject heeft zeker nut!
  Door juist nu hier wél aan te werken, zorg je ervoor dat je überhaupt kan nadenken over de bevalling. Het lukt je om je voor te bereiden en met meer ontspanning de komende bevalling in te gaan.

  We zullen er dan voor zorgen dat je de heftige ervaring van de vorige keer, zo min mogelijk meeneemt bij deze bevalling. We zullen niet het hele traject voor je bevalling doen. Je kunt het traject vervolgen op het moment dat je daar weer ruimte voor hebt. Je betaald dan alleen voor het deel dat je nu volgt en later pas voor de rest.
 • Mijn bevalling is al 5 jaar geleden, is dit traject dan wel geschikt voor mij?

  Ja, ook wanneer je bevalling langer geleden is, is dit geschikt voor je.
  Een heftige ervaring wordt helaas niet als vanzelf opgelost. Het kan wel zijn dat je er nu minder klachten van ervaart dan een paar jaar geleden.
  Door je ervaring nu te verwerken ruim je als het ware een niet uitgepakte verhuisdoos op. Eén die al erg lang in de weg staat!
 • Het zwanger worden was een heftige tijd. De bevalling was eigenlijk wel prima. Kan ik dit hier ook voor gebruiken?

  Dit traject kan je gebruiken om een heftige ervaring mee te verwerken, zodat je je weer jezelf gaat voelen. Een heftige ervaring, of periode, tijdens het zwanger worden, zwanger zijn, je bevalling of je kraamtijd kun je hiermee een plek geven.
  Een deel van mijn cliënten komen juist niet voor de bevalling, maar voor een heftige ervaring op een ander moment. Omdat ik het traject precies op jou toespits is het hier heel geschikt voor.